Un procés de transformació personal i professional

Els programes de Coaching Ways Espanya estan dissenyats especialment per a fomentar l’escolta activa i aprendre l’art del qüestionament.

La visió de Coaching Ways Espanya

Un procés de transformació

El programa de Coaching Ways Espanya va ser creat per a ser experimentat com a un procés de transformació, especialment per a l’escolta activa i per aprendre l’art del qüestiona ment. En aquest context, se li ensenyarà als nostres alumnes una sèrie d’eines professionals, algunes de les quals van ser creades específicament pel fundador de la nostra escola.

Apliquem un programa pedagògic

Els nostres programes pedagògics permeten integrar l’activitat del coach (coach de vida, coach d’empresa) en el seu «saber estar» i «saber fer» a nivell individual i col·lectiu. La singularitat del nostre ensenyament es basa en una barreja de pràctica i teoria que permeten l’aprenentatge i l’ancoratge d’aquesta nova actitud d’una manera innovadora i eficient.

Ancoratge dels valors

Més enllà d  la professionalitat que impartim en totes les nostres activitats, la nostra escola és reconeguda per l’ancoratge dels valors d’humilitat, responsabilitat, transparència i ètica.

Aquests valors es reflecteixen en la dinàmica de grup que està molt present al llarg dels nostres cursos de formació, un enfocament continu que porta notablement als participants a viure una experiència col·lectiva en la sociocràcia.

Et convidem a assistir a una de les nostres sessions de portes obertes o a connectar-te als nostres webinars perquè coneguis més sobre els nostres programes i puguem aclarir els teus dubtes. Si ja has pres la decisió de convertir-te en un coach professional, visita els nostres cursos perquè trobis el que millor s’adapti a les teves necessitats.

Vull ser un Coach profesional

Per què Coaching Ways

0
Hores de Formació Impartides
0
Cursos Dictats
0
Docents i Formadors
0
Seus en el món

ELS NOSTRES CURSOS MÉS POPULARS

2020-11-20T19:11:36+00:00

Coaching Escolar

La formación en "Coaching Escolar" te da, en 6 días, todas las claves para responder a todos los problemas de los jóvenes durante su escolarización. Combina tanto las habilidades y herramientas del coaching, como la necesaria comprensión de los adolescentes y de jóvenes adultos.

Registra’t al nostre pròxim webinar gratuït.

Coneix el procés per a convertir-te en Coach Professional

    Acepto la Política de Privacidad de Coaching Ways España y el envío de información sobre los próximos eventos. Política de Privacidad. sus datos personales serán tratados por DESARROLLATE, TRABAJA Y DESCUBRETE, S.L. para gestionar su solicitud de información. Basamos este tratamiento en su consentimiento. No comunicaremos datos a terceros. Para el ejercicio de sus derechos y más información consulte nuestra Política de Privacidad. Haciendo click en esta casilla Ud. acepta la Política de Privacidad.