1. Tria la formació adequada al teu perfil

Oferim diferents formacions perquè puguis escollir la que millor s’adapti al teu perfil i necessitats

El nostre catàleg de cursos està en permanent actualització. Per a més detalls, no deixis de consultar la nostra secció de formacions sobre el programa i dates d’inici. Si ja has decidit quin tipus de Coach Professional vols ser, continua amb la teva aplicació a continuació

2. Envia la teva sol.licitud

Completa el formulari que trobaràs a la fi de la pàgina amb les dades i amb la informació sol·licitada

Et volem conèixer millor per poder oferir-te una experiència veritablement valuosa i que t’ajudi en el teu projecte personal o professional, per això et farem algunes preguntes i és possible que algú del nostre equip et contacti per a una entrevista.

3. Inicia la transformació

Inicia el teu procés de transformació per a convertir-te en un coach professional en els 23 dies que et canviaran la vida

A través de la nostra metodologia exclusiva i seguint el PAI, et convertiràs en un Coach Professional preparat per a sol·licitar la teva certificació i exercir ajudant a uns altres a millorar la seva vida.

Uneix-te a més de 30.000 Coaches Professionals que han confiat en Coaching Ways a nivell mundial

Comienza con tu experiencia Coaching Ways

    Acepto la Política de Privacidad de Coaching Ways España y el envío de información sobre los próximos eventos. Política de Privacidad. sus datos personales serán tratados por DESARROLLATE, TRABAJA Y DESCUBRETE, S.L. para gestionar su solicitud de información. Basamos este tratamiento en su consentimiento. No comunicaremos datos a terceros. Para el ejercicio de sus derechos y más información consulte nuestra Política de Privacidad. Haciendo click en esta casilla Ud. acepta la Política de Privacidad.