Formem a especialistes del Coaching

Els cursos de Coaching Ways Espanya permeten als coaches dominar tant els seus coneixements com les seves habilitats del comportament

Per què escollir Coaching Ways Espanya?

Els nostres programes han estat dissenyats per a desenvolupar i formar especialistes de la professió i com a Coach professional. El nostre curs principal de formació «Les claus del coaching», dissenyat per Max Meulmans, fundador de Coaching Ways International, et permet obtenir el títol de Coach Professional, i accedir a les certificacions de la Federació Internacional de Coaching (ICF).

El nostre ensenyament es basa tant en la pràctica com en la teoria, afavorint l’ancoratge d’una nova actitud. Com a coach dominaràs tant els teus coneixements com les teves habillitats de comportament.

Charlotte Saké Saké, Co Directora de Coaching Ways Espanya, Professional Certified Coach (PCC) i Consultora.

Moira Viñas Feliu, Co Directora de Coaching Ways Espanya i Consultora.

Charlotte Sake Coaching Ways España

CONVERTEIX-TE EN COACH PROFESSIONAL

Les formacions que ofereix Coaching Ways Espanya són experiències a nivell personal i professional, pels següents:

  • Coach Professional per a Empreses – Converteix-te en Coach Professional i acompanya a directius, persones, organitzacions i equips en l’abast dels seus objectius.

  • Consultors – Integra les eines del coaching en la teva pràctica i aprofita-les en l’avaluació de competències, outplacement, creació d’empreses, etc.

  • Gerents i Professionals – Contribueix al management de la teva organització, utilitzant les eines del coaching per guanyar en agilitat, cohesió i motivació d’equip.

  • Terapeutes i professionals de medicina alternativa – Acompanya als teus pacients i complementa les teràpies amb eines que seran d’utilitat en processos de recuperació o canvis.

  • Líders del canvi social – Ajuda a homes, dones, adolescents i joves a assolir els seus objectius personals, reforçar la seva confiança i inspirar a altres.

FORMACIONS

ESDEVENIMENTS

Eines per a descobrir el teu potencial

En el nostre bloc trobaràs articles, vídeos i eines que t’ajudaran a aconseguir resultats concrets i mesurables en la teva vida personal i professional.


Registra’t al nostre pròxim webinar gratuït

Coneix el procés per a convertir-te en Coach Professional

    Acepto la Política de Privacidad de Coaching Ways España y el envío de información sobre los próximos eventos. Política de Privacidad. sus datos personales serán tratados por DESARROLLATE, TRABAJA Y DESCUBRETE, S.L. para gestionar su solicitud de información. Basamos este tratamiento en su consentimiento. No comunicaremos datos a terceros. Para el ejercicio de sus derechos y más información consulte nuestra Política de Privacidad. Haciendo click en esta casilla Ud. acepta la Política de Privacidad.