Project Description

Formació de Coaching Professional: Integrar els fonaments de la psicoteràpia en la seva práctica.

És vostè un coach professional o un acompanyant i desitja conèixer-se millor per millorar la seva relació amb l’altre?

La formació “Coaching & Psicoteràpia”, li permet integrar en 6 dies les bases de la psicoteràpia i de la psicopatologia en les seves pràctiques de coaching o en qualsevol altra professió d’acompanyament. A l’acabar la formació podrà identificar clarament la frontera entre la teràpia i el coaching, coneixent-se millor a si mateix, guanyant en assertivitat i alteritat, evitant les trampes de les transferències, contra-transferències i projeccions. Guanyarà en confiança, serà més conscient dels seus recursos i dels seus límits. Podrà identificar millor els possibles trastorns de personalitat de les persones a les que acompanya; pervertits, cremats professionalment, narcisistes, depressius, etc …, estarà més serè per acollir-los, escoltar-los i acompanyar-los en la distància adequada, amb respecte a vostè i a l’altre. Finalment i si cal, no dubtarà a redirigir als seus pacients i / o clients a altres professionals.

A qui va dirigida la formació?

La formació en “Coaching i Psicoteràpia” no requereix coneixements previs. Està destinada a tota persona que vulgui integrar els fonaments de la psicoteràpia en les seves pràctiques professionals:

 • Coach de vida, coach d’empresa, coach escolar, coach d’imatge, coach d’aprimament, etc.
 • Kinesiòleg, sofròleg, naturòpata, reflexòleg, educador, osteòpata, etc.

També està dirigit a qualsevol professional que acompanya als seus clients i / o pacients cap a objectius relacionats amb:

 • Gestió de l’estrès en el treball, gestió del temps i prioritats
 • Autoconeixement (valors, desitjos, necessitats, motivacions, talents …) i confiança en si mateix.
 • Relació amb els altres, comunicació, assertivitat.
 • Autoestima i autoimatge, relació amb el cos, amb la silueta.

Acceptació dels mals i consciència de les oportunitats que ofereixen, etc.

Objetius de la Formació:

 • Desenvolupar-se personalment, conèixer-se millor i identificar els propis límits, guanyar confiança i legitimitat en la pràctica professional.
 • Millorar la relació amb l’altre, l’escolta i la comunicació, evitant els esculls de la transferència, la contra-transferència i la projecció.
 • Integrar els fonaments de la psicoteràpia i la psicopatologia.
 • Entendre les diferents etapes de la psicosi cap a la neurosi per identificar millor certs perfils de personalitat com els pervertits, narcisistes, maníac-depressius, cremats professionalment, etc.

Els punts forts de la formació:

 • La integració en la formació dels dos costats del desenvolupament personal: el coaching i la psicoteràpia.
 • Una pedagogia innovadora i activa, orientada al camp i directament aplicable a les seves pràctiques.
 • Un formador amb experiència tant en coaching com a psicoteràpia.
Vull ser un Coach Profesional


Registra’t al nostre pròxim webinar gratuït.

Coneix el procés per a convertir-te en Coach Professional

  Acepto la Política de Privacidad de Coaching Ways España y el envío de información sobre los próximos eventos. Política de Privacidad. sus datos personales serán tratados por DESARROLLATE, TRABAJA Y DESCUBRETE, S.L. para gestionar su solicitud de información. Basamos este tratamiento en su consentimiento. No comunicaremos datos a terceros. Para el ejercicio de sus derechos y más información consulte nuestra Política de Privacidad. Haciendo click en esta casilla Ud. acepta la Política de Privacidad.